Naša mala radnja

 

Kvalitetna izrada akvarijuma, mereno po nemačkim standardima, sa proverenim filterskim sistemima, koji omogućuju optimalni kvalitet vode uz malo potrošenog vremena - 15 minuta mesečno.
Oprema za akvarijume je proverenog kvaliteta, a mi imamo više od 20 godina iskustva u ugradjivanju u Vase akvarijume.
Egzotične akvarijumske ribice iz svih delova sveta deo su naše ponude. Sve ribice su karantinirane i preventivno lečene od svih uobičajenih bolesti. Ribicu koju iznesete iz naše radnje možete bez straha ubaciti u Vaš akvarijum, i eće preneti nikakvu bolest starim ribicama.

Odrzavanje slatkovodnih i morskih akvarijuma

 

izgled naše radnje

 

Prodaja morskih ribica

 

Prodaja slatkovodnih ribica

 

Prodaja akvarijumskih biljaka

 

Prodaja terarijumskih životinja

Prodaja i izrada pozadina i ukrasa za akvarijume

Prodaja mini-zen fontana

Fontane su popularni estetski dodatak mnogim domovima i modernim kancelarijama. Ne samo da pružaju vizuelni užitak, one takođe deluju umirujuće na stresove modernog života.
U našoj ponudi su dostupne fontane najrazličitijih oblika inspirisanih isključivo prirodnim elementima. Mini fontana je savršen izbor ukoliko želite da uživate u blagodetima fontana u vašem domu ili kancelariji, a imate ograničen prostor.

Prodaja mini-zen baštica

Zen bašta - oblikujte ujutru svoju baštu prema trenutnom raspoloženju, "igranje" u pesku, pravljenje raznih oblika, predstavlja svojevrsnu terapiju protiv stresnog dana i nerešivih situacija...

Feng Shui figurice
Prodaja i izrada stonih akvarijuma

"Desk akvarijum" predstavlja kompletan akvarijum sa filterom, osvetljenjem i aluminijumskom maskom koja omogućuje jednostavnu upotrebu, lagano premeštanje akvarijuma sa mesta na mesto. Avarijum dobija moderni izgled i može se ubaciti u svaki prostor, moderan, rustičan, originalan...

Prodaja i izrada vodenih stubova sa mehurićima